PSYCHOLOGEN, PSYCHOTHERAPEUTEN

PSYCHOLOGE

Lien D'Hoe

 

Lien D’Hoe heeft een master klinische psychologie aangevuld met verschillende extra opleidingen vanuit het psychoanalytisch perspectief en het systeemtheoretische denkkader. Via gesprekstherapie zoekt ze samen met jou naar je talenten en krachten. Door terugkerende patronen bloot te leggen krijg je opnieuw beweging in wat moeilijk loopt. Zo kan therapie de ondersteuning zijn die je nodig hebt om snel terug op eigen benen te staan.

Lien begeleidt volwassen met klachten van burn-out, emotionele problemen en relatieproblemen.

 

Daarnaast heeft Lien een bijzondere specialisatie in de niet-talige problematieken en psychogerontologie. In deze begeleidingen leren we luisteren naar de taal van het lichaam om zo weer rust en balans te brengen. Volwassenen met chronische pijnen, dementie, niet-aangeboren hersenletsels en ook volwassenen met een mentale beperking kunnen bij haar terecht.

 

Besluit je de stap te zetten, maak dan online of telefonisch een afspraak voor een verkennend gesprek.

CONSULATIE: maandag, dinsdag, woensdagvoormiddag, donderdag en vrijdag op afspraak

 

0485 65 81 61

PSYCHOLOGE

Linde Marissens

Linde is afgestudeerd als klinisch psychologe en heeft zich nadien verder verdiept in de Neuropsychologie, Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Mindfulness, Chronische pijn en Burn-out.

 

Naast het Medisch Centrum werkt Linde sinds 2014 in het O.L.V. Ziekenhuis te Aalst binnen het Algologisch pijnteam en op de afdeling Fysische Revalidatie. Hierdoor ligt haar expertise voornamelijk in het begeleiden van mensen met chronische pijn (reuma, fibromyalgie, rugproblemen,...) en volwassenen met een niet-aangeboren hersenletsel alsook hun naaste omgeving. Binnen deze begeleiding helpt ze jou en je naasten in het aanvaardingsproces van de nieuwe situatie en wordt er gezocht naar strategieën om bepaalde beperkingen te compenseren.

 

Daarnaast kan je ook bij haar terecht om emotioneel eetgedrag aan te pakken. Momenteel volgt ze de opleiding rookstopbegeleiding welke in juni 2020 afgerond wordt.

CONSULATIE: vrijdagnamiddag van 14u30 tot 17u30

 

0472 37 73 30

PSYCHOLOOG

Gert Braeken heeft ervaringen opgedaan bij het huidige Actiris (4j.), Gamma consulting (4j.) en GITP (4j.) In 2003 besluit hij zijn eigen weg te gaan. Naast een opleiding psychologie en de officiële erkenning als psycholoog (Erkenningsnr. 651103161) heeft hij een langdurige coaching opleiding afgerond in 2005. Sindsdien volgt hij jaarlijks uiteenlopende masterclasses, wat hem toelaat state of the art dienstverlening aan te bieden. Het steunen van mensen in hun persoonlijke en/of professionele groei en ontwikkeling is zijn core-activiteit. Bij het aangaan van deze ontwikkelrelatie vindt hij het belangrijk medewerkers op een hartelijke, professionele, authentieke en doelgerichte manier te benaderen!

Gert Braeken

CONSULATIE

0475 93 62 39

PSYCHOLOGE

Line DE  VLAMYNCK

Line De Vlamynck heeft een master in de klinische psychologie en is een officieel erkend psycholoog (erkenningsnummer 822107581) en seksuoloog.

 

Volwassenen kunnen bij haar terecht voor alle gangbare psychische problemen en knelpunten. Ze werkt vooral rond overspanning en uitputting in al zijn vormen.

 

De gevolgen van plots (bv trauma) of langdurig (bv burn-out) onder spanning te moeten functioneren heeft een groot effect op het menselijk lichaam en brein: ons denkvermogen wordt aangetast, onze belevingswereld, ons welbevinden en ons gedrag – het is belangrijk daar rust en afgrenzen te mogen vinden.

 

Thema’s zijn: stress, emoties, vermoeidheid, trauma, rouw, (hoog)sensitiviteit, authenticiteit, zelfzorg en zingeving.

CONSULATIE:

Donderdag  van 12-16u

0476 45 71 90

psycholoog

Lennart studeerde af aan de VUB als klinisch psycholoog.

Hij hanteert een directe, oplossingsgerichte aanpak.

CONSULATIE:

Maandag,sinsdag en woensdag van 9u30 – 13u30

 

0474 82 67 69

Lennart COK

PSYCHOLOOG & LOOPBAANBEGELEIDER

Jill VAN DEN BRANDEN

CONSULATIE: Zaterdag van 13u-17u

0474 54 80 69

Jill is afgestudeerd als klinisch psycholoog aan de universiteit van Gent.

Je kan bij haar terecht voor: burn- en bore-out, depressie, verslavings-problematieken, AD(H)D en autisme.

 

Daarnaast ben je ook welkom voor allerhande loopbaangerelateerde kwesties.  Via WISL werkt ze als loopbaanbegeleider, waarbij je wordt gecoacht in je beroepskeuze of in het nemen van belangrijke loopbaanbeslissingen. Dit kan aan een voordelig tarief via  VDAB loopbaancheques.

Het Medisch Centrum Ternat werkt nauw samen met het Therapeutisch Centrum Ternat (Gemeentehuisstraat 18, 1740 Ternat).

Voor meer inlichtingen kan u terecht op de volgende website

 www.therapeutischcentrumternat.be

of u kan telefonisch contact op nemen met de

coördinator Mevr Mieke Mievis ( T 0486 55 86 45)

Privacyverklaring