PSYCHOLOGEN, PSYCHOTHERAPEUTEN

PSYCHOLOGE

Lien D’Hoe heeft een master klinische psychologie aangevuld met een therapieopleiding in de psychoanalyse. Bijscholing in de geriatrie en gerontologie, referentiepersoon dementie. Ze is er voor adolescenten, jongvolwassenen met identiteitsproblemen of sociaal- emotionele problematieken. Als gerontoloog kan je bij haar terecht voor een brede waaier aan thema's die eigen zijn aan het ouder worden of zorgen voor oudere zoals: zingeving, levenseinde, verlies, dementie.

Daarnaast begeleidt zij ook volwassenen met klachten van burn-out.

Lien D'Hoe

 

CONSULATIE: Dinsdagavond op afspraak.

0485 65 81 61

PSYCHOLOGE

Linde Marissens

Linde Marissens heeft een master in de klinische psychologie, opleiding in de psychodiagnostiek.  Ze is er voor volwassenen met lichamelijke klachten, chronische pijnen en niet aangeboren hersenletsels.

 

Ze is er ook voor Psychodiagnostiek: relaxatietechnieken, burn out, depressie en angst.

CONSULATIE: Maandag van 16u-20u

0472 37 73 30

PSYCHOLOOG

Gert Braeken heeft ervaringen opgedaan bij het huidige Actiris (4j.), Gamma consulting (4j.) en GITP (4j.) In 2003 besluit hij zijn eigen weg te gaan. Naast een opleiding psychologie en de officiële erkenning als psycholoog (Erkenningsnr. 651103161) heeft hij een langdurige coaching opleiding afgerond in 2005. Sindsdien volgt hij jaarlijks uiteenlopende masterclasses, wat hem toelaat state of the art dienstverlening aan te bieden. Het steunen van mensen in hun persoonlijke en/of professionele groei en ontwikkeling is zijn core-activiteit. Bij het aangaan van deze ontwikkelrelatie vindt hij het belangrijk medewerkers op een hartelijke, professionele, authentieke en doelgerichte manier te benaderen!

Gert Braeken

CONSULATIE

0475 93 62 39

KINDER- EN JONGERENPSYCHOLOOG / PSYCHOTHERAPEUT

Kelly VAN EYKEN

Kelly heeft een master in de klinische psychologie aangevuld met een therapieopleiding in de experiëntiële en ontwikkelingsgerichte kinder- en jeugdpsychotherapie.

 

Kinderen, jongeren en hun ouders (voogd) kunnen bij haar terecht voor gedragsproblemen, emotionele problemen, angsten, problematische opvoedingssituaties, echtscheidingssituaties, rouwverwerking en zelfverwonding.

 

Kelly werkt integratief wat betekent dat zij op zoek gaat naar de aanpak (speltherapie, gesprekstherapie, creatieve therapie, psycho-educatie, ouderbegeleiding, gezinstherapie) die het beste past voor de aangemelde problematiek en de persoonlijke behoeften van de cliënten.

 

CONSULATIE

Woensdagnamiddag vanaf 12u

0477 624 532

PSYCHOTHERAPEUTE

Annemie Louwyck

Ik ben psychiatrisch verpleegkundige en volgde de 4-jarige opleiding Gestalttherapie, aangevuld met bijscholingen (focusing, mindfulness, creatieve dans, wandeltherapie, hoogsensitiviteit, …). Ik werk als psychotherapeute sinds 2004.

 

In de Gestalttherapie ‘onderzoek’ je, samen met de therapeut, jouw situatie: hoe voelt die? wat wil je? waar ben je bang voor? wat heb je nodig om jouw situatie te veranderen? Je leert je lichamelijk gewaarzijn en emoties te gebruiken als kompas om (opnieuw) in contact te komen met je innerlijke wijsheid.

 

Ik geef individuele therapie aan volwassenen vanaf 18 jaar. Je kan bij mij terecht met stress-klachten, burn-out, depressie, onzekerheid en angst, psychosomatische klachten en met vragen die je je stelt op scharnier-momenten in je leven.

CONSULATIE: Dinsdag en vrijdag van 12u-16u

0476 365 848

Het Medisch Centrum Ternat werkt nauw samen met het Therapeutisch Centrum Ternat (Verbrugghenstraat 13, 1740 Ternat).

Voor meer inlichtingen kan u terecht op de volgende website

 www.therapeutischcentrumternat.be

of u kan telefonisch contact op nemen met de

coördinator Mevr Mieke Mievis ( T 0486 55 86 45)

Privacyverklaring